Z nadaljevanjem ogleda te strani, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani.


Več o piškotkih

Porod v porodnišnici

 
Image

O storitvi:

Čutiš, da je pravi kraj za otrokovo rojstvo porodnišnica?

V tem primeru ti lahko nudim babiško oskrbo v nosečnosti in prvem mesecu po porodu, v nekaterih primerih pa te lahko spremljam v porodnišnici kot porodna spremljevalka.

SPREMLJANJE PRI PORODU V PORODNIŠNICI
V osnovi delujem pri porodih doma, a po dogovoru je v nekaterih primerih mogoče, da te spremljam v določeni porodnišnici kot spremljevalka (doula) – npr. če si že rodila z mojo podporo; če si nameravala roditi z mano doma, pa to zaradi zdravstvenega stanja ni mogoče in še nekaj primerih. Za več informacij me lahko kontaktiraš.

BABIŠKA OSKRBA V NOSEČNOSTI IN PO PORODU
Če nameravaš roditi v porodnišnici, si morda želiš babiško oskrbo v nosečnosti in ob začetku poroda (do odhoda v porodnišnico) ali pa poporodno babiško oskrbo v prvem mesecu po porodu (namesto obiskov patronažne medicinske sestre, ki vsaki otročnici in otročičku pripadajo v okviru obveznega zdravstvenega zavarovanja).

Poporodna babiška oskrba je možna, če z otročičkom ostaneta v porodnišnici do običajnega odpusta (2. ali 3. dan po porodu) ali pa se boš odločila za t.i. ambulantni porod in boš porodnišnico z otročičkom zapustila že nekaj ur po porodu.

Storitve